tisdag 19 juli 2011

Mitt i natten

MEN!?!
Hur svårt ska det vara att komma i säng?
Långt efter jag trott att de tre minsta somnat, satt de på sitt golv och smyglekte med Lego, den senaste "flugan" i detta hem.

Nu pratar vi sent.
Riktigt sent.
Typ, halv ett på natten.

Den ytterst pedagogiska modern började givetvis med lagom skrämmande haranger om hur spökskyddande hustomtar tar semester och spöken tittar fram under juli månad - om barnen inte snällt sover i sina sängar.

Jag är löjligt medveten om att de små knappast blev skrämda, mest förtjusta inför utsikten att få ännu en saga sig till livs före kuddkramning!
Dessutom är det snart först-till-sängen-vinner-plats som gäller, för mig och far-är-rar.
En unghyvel i min säng och en annan i faderskapets!

Nä hörrni, det här är jättetrevligt men nu måste jag faktiskt leta efter - om inte ett helt täcke - så åtminstone en flik av ett!

Sov gott och ring inte före tio imorgon....

4 kommentarer:

Cicki sa...

Annars kan jag ringa nu, typ halv två. Jag är som dina barn, smygleker. Inte med Lego men väl med olika fördummande spel....:-)

Förrexten, de kanske inte är fördummande, spelen alltså. De är nog mer hjärngympa. Det behöver en gammal tant då och då.

Fröken Hulda sa...

Kram ♥

Fröken Hulda sa...

PS. Vi hinner... ingen brådska DS.
Kram ♥

Madlar sa...

Men visst är det härligt busigt att skita i rutiner på sommaren? Om en månad är veckan inrutad i minsta minuten o det rullar på som vanligt igen....ända fram till nästa sommar.