söndag 26 augusti 2012

Übersocialt

Vilken rackarns översocial helg vi petade in, bara sådär!
Middagsgäster som stannade kvar och även blev frukostgäster, en helskojsig kysksöndag med ohemult många barn som ville vara med på söndagsskola, överdådig lunch i vansinnigt trevligt sällskap där de nya grannarna följde med hem på fika-lek-middag, innan små-vilda-glada kördes in i en välbehövlig tvätt och sen bums ner i bingen.

Av bara farten trollade jag ihop veckans jobbtext under ivriga plaskanden av blötlagda barn - men nu har ångan gett upp.
Den här pratglada, upptågslyckliga och socialt tillfredställda Mångmamman tänkte skippa kvällens tvättexpedition och leta efter en läplig flik täcke och en hörna eller två av en kudde!
Snart!

6 kommentarer:

Tobias Gustavsson sa...

Tänk att vissa helger kan vara bra, mindre bra, eller superbra! Kul med ombyte dessutom men visst var Stellas paj god!

Mångmamma sa...

Tobias; Fantastiskt god!
Dessutom lyckades vi pricka in en perfekt grillad laxfilé till middag med våra nya dundertrevliga och härligt kreativa grannar.

Ezter sa...

Låter intensivt men kul! Hoppas du fick en god natts sömn!

Märta sa...

Vad härligt det där lät! Spontansocialisering brukar vara den absolut bästa. Och vad skoj med nya grannar som dessutom visar sig vara trevliga! :)

Vilken smakstart på hösten! (Eller är det höst? Näe, sensommar säger vi, va?) *kram*

Fröken Hulda sa...

Å nu är jag helt slut efter att ha läst om allt du gjort utan att jag gjort något annat än att läsa :)

Glad att ni fick en så trevligt helg

KaosJenny sa...

Ha Ha, underbart... min helg har också varit helt übersocial... så att till och med jag känner att lite lugn och ro vore på sin plats... Kram